Rejsemål

Fotorejser

På vores fotorejser i Indien, Himalaya, Det tibetanske Plateau har vi nøje udvalgt de mest sceniske steder med spændende folkeliv, enestående arkitektur og storslåede landskaber.

Cykelrejser i Sri Lanka

Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i Det indiske Ocean, er uden tvivl en af Asiens uspolerede perler.

Cykelrejser i Sydindien

I det sydvestlige Indien ligger den grønne delstat Kerela, der med sine tropiske og frodige bjerge udgør de perfekte rammer for en spændende cykelrejse

Cykelrejser i Bhutan

Kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya og er en af verdens bedst bevarede hemmeligheder.

Rundrejse i Burma (MYANMAR)

Burma byder på gyldne pagoder så langt øjet rækker, forladte tempelbyer, bjergkæder, floder, paradisstrande og store områder med uberørt natur.

Rundrejse i Madagaskar

En rejse gennem den sagnomspundne ø, Madagaskar, byder på storslåede, varierede landskaber med enestående natur og dyreliv, møde med et spændende og gæstfrit folkefærd, og så har øen nogle af verdens smukkeste og mest mærkværdige baobabtræer.

Rundrejse i Papua Ny Guinea

I Papua Ny Guinea besøger vi stammefolk i det østlige højland ved byen Goroka, bor i gæstgiverier i lokale landsbyer og laver mad på raditionel vis.

Som det eneste rejseselskab i Danmark tilbyder vi rundrejser hertil med lokalkendt, dansk rejseleder

Rundrejse i Mozambique

Mozambique er stedet for dem, der drømmer om paradisstrande med vajende palmer, et turkisfarvet hav med farverige fisk og velbevarede koralrev, tætte mangroveskove, ubeboede tropeøer, koloniarkitektur, et fascinerende folkeliv, forunderlige baobabtræer og store skov- og buskområder.

Rundrejse i Bhutan

Oplev uspolerede bjerglandskaber og et møde med nogle af verdens mest hjertevarme mennesker i dette mystiske land, der er en af verdens bedst bevarede hemmeligheder.

Rundrejse i Indien

Fra de tibetansk-buddhistiske enklaver under gletsjerne i det nordlige Himalaya til de solbeskinnede, palmestrande på sydkysten. Fra maharajaernes gamle paladser i Thar-ørkenen i vest til junglen og de tatoverede stammefolk ved Burmas grænse i øst: Indien er et af verdens mest mangfoldige lande.

Rundrejse i Kina

Tag med på et kejserligt eventyr i Kina. Sammen oplever vi landets største seværdigheder: Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur, De 7.000 soldater i terracottahæren og de 50.000 buddhistiske figurer, der er hugget ud af klippen ved Longmen.

Rundrejse i Laos

Tæt og frodig jungle, fredfyldte tempelbyer, kalkstensbjerge med forunderlige formationer og kolossale drypstensgrotter er blandt de oplevelser, som rejsen gennem Laos rummer.

Rundrejse i Peru

Rejsen går ned langs Stillehavskysten, gennem Andesbjergene og helt ind i Amazonjunglen. Vi kommer vidt omkring i de varierede landskaber i Peru og tæt på landets oprindelige, indianske befolkning.

Rundrejse i Sri Lanka

Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i Det Indiske Ocean, er endnu en af Asiens uspolerede perler.

Rundrejse i Vanuatu

Glødende vulkaner lyser op i tropenatten, havskildpadder lægger deres æg i det kridhvide koralsand i tusmørket, og ved daggry patruljerer småhajer op og ned langs kysten i det krystalklare vand.

Rundrejse i Vietnam

Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, forunderlige bjergformationer, livlige, lokale markeder og buddhistiske kulturskatte. Vietnam har alt dette og meget mere.

KOMMENDE REJSER

destinationer

Yatrarejser

Vibekegade 10 st. tv.
2100 Kbh Ø

KONTAKT

Tlf: +45 29 43 14 27
Email: villadskokmortensen@gmail.com

Socialemedier