RUNDREJSE I BURMA (MYANMAR)

Burma byder på gyldne pagoder så langt øjet rækker, forladte tempelbyer, bjergkæder, floder, paradisstrande og store områder med uberørt natur. Tag med Yatra Rejser på en spændende rejse gennem dette sydøstasiatiske land, der emmer af mystisk.

Vi besøger Bagan, det berømte 42 km² store sletteområde med mere end 3.000 gamle, buddhistiske templer.
De karakteristiske, spidse tempeltårne popper op i det flade slettelandskab, og stedet har noget fortryllende og et næsten uvirkeligt skær over sig. Sammen sejler vi på Inlesøen, der ligger cirka 900 meter over havets overflade. Denne 116 km² store ferskvandssø er omgivet af grønne, frodige bjerge. På søen lever Intha-folket i pælehuse, og i de karakteristiske, flydende haver bliver der dyrket alt fra tomater til appelsiner. De lokale fiskere praktiserer en akrobatisk rostil her på Inlesøen: De står op i båden og ror med det ene ben snoet om åren, så de har begge hænder fri til at sænke fiskeruserne ned i vandet. Vi ser også den store gyldne Swedagom-pagode i hovedstaden, Rangoon.

Vi har tilrettelagt en rute, der viser det bedste af Burma frem. Turen går både gennem landbrugsland, hvor bønder og okser går i mudder til knæene i de neongrønne rismarker, og til tempelbyer, hvor de buddhistiske munke ses i gaderne, klædt i deres traditionelle i safranrøde kapper.

 

 

Udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden og få det fulde program med pris tilsendt. Eller ring på telefon 29 43 14 27

Praktisk Information

Yatra Rejser sørger for følgende:
Internationale flybilletter
Indenrigsfly
Transport på hele rejsen
Overnatninger på gode hoteller
Måltider ifølge program
Kompetent og lokalkendt dansk rejseleder
Engelsktalende lokalguide
Udflugter og entreer ifølge program
Bidrag til Rejsegarantifonden
Informationsmøde før afrejse

Billeder fra turen

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt


  Nyhedsbrev

  Yatrarejser

  Vibekegade 10 st. tv.
  2100 Kbh Ø

  KONTAKT

  Tlf: +45 29 43 14 27
  Email: villadskokmortensen@gmail.com

  Socialemedier