Rundrejse i Indien

Fra de tibetansk-buddhistiske enklaver under gletsjerne i det nordlige Himalaya til de solbeskinnede, palmestrande på sydkysten. Fra maharajaernes gamle paladser i Thar-ørkenen i vest til junglen og de tatoverede stammefolk ved Burmas grænse i øst: Indien er et af verdens mest mangfoldige lande.

Oplev Indiens fascinerende og farverige kaos i storbyernes sydende bazarer. Og tag med ud i en af landets 103 nationalparker på udkig efter den bengalske tiger, det asiatiske næsehorn, gir-løver og vilde elefanter. Om det er vandreture i Himalayas fortryllende landskaber med nåleskove og brusende floder, eller om turen går på kamelryg gennem Thar-ørken, så har vi været der. Vi tager på ophold i en hyggelig husbåd i kanalerne i Kerala, Indiens Venedig, på cykel gennem te-plantagerne ved bjergstationen i Munnar. Og selvfølgelig skal vi også besøge vidunderet i marmor, Taj Mahal.

Vi har rejst og guidet i stort alle Indiens afkroge gennem de sidste 13 år og fundet de mest charmerende hoteller og de bedste spisesteder. Tag med os på en spændende rejse gennem Indien sammen med en lokalkendt og erfaren dansk rejseleder. Flere af vores danske rejseledere taler de lokale sprog, så deltagerne kommer helt bag om kulisserne og tæt på det fascinerende folkeliv i dette kolossale land.

 

 

Udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden og få det fulde program med pris tilsendt.
Eller ring på telefon 29 43 14 27

Praktisk Information

Yatra Rejser sørger for følgende:
Internationale flybilletter
Indenrigsfly
Transport på hele rejsen
Overnatninger på gode hoteller
Måltider ifølge program
Erfaren, og lokalkendt dansk rejseleder
Engelsktalende lokalguide
Udflugter og entreer ifølge program
Bidrag til Rejsegarantifonden
Informationsmøde før afrejse

Billeder fra turen

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt


  Nyhedsbrev

  Yatrarejser

  Vibekegade 10 st. tv.
  2100 Kbh Ø

  KONTAKT

  Tlf: +45 29 43 14 27
  Email: villadskokmortensen@gmail.com

  Socialemedier